A Nemzet Szava – Az ébredés kora.

A Nemzet Szava nem egy hírportál, máris szeretnénk leszögezni, hogy nem vagyunk publicisták. Saját szavainkkal, gondolatainkkal születnek a cikkek. A politikai terminológiát ezeken az oldalakon nem feltétlenül helyezzük előtérbe. Egyrészt mert mindamellett, hogy nem vagyunk publicisták, politikusok sem. Másrészt A Nemzet Szava mindenképpen érthetően fog fogalmazni, mindenki, a nemzet nyelvén.

Ennyi előszó után, talán ideje rátérni, hogy miről is fog szólni ez a “cikk”. Szeretnénk nem csak programpontokban, rébuszokban, és homályosan kommunikálni, hanem érthetően leírni, hogy mi és miért történik velünk, veletek, A Nemzet Szavával.

A Nemzet Szava – a kezdetek

Nem egy filmcím, bár lehetne az is. A közhely így szól: “Minden kezdet nehéz!” Ez igaz jelen esetben is. Sosem tudni, sosem látni előre, hogy a mai Magyarországon mi és mikor indít meg akár egy olyan közösséget, mint A Nemzet Szava. Így visszagondolva talán elkerülhetetlen egyfajta predesztináció volt. Persze, nem kell hinni mindenben, de annyira sorsszerűen zakatolt az alapítók világa, találkozása, hogy tényleg… mintha nem is lett volna más út, csak és kizárólag A Nemzet Szava létrejötte.

A politikai elit által felhájpolt de nem létező “dübörgő gazdaság”, s a “hanyatló nyugat” hívószavak oly sok kínt és nélkülözést adott ennek az országnak, hogy talán pont itt az ideje, hogy a politikusok felébredjenek… A Nemzet Élni Akar! Nem nyomorogni, nem utcára kerülni, nem nélkülözve lenni, nem tengődni napi szinten, nem akarunk szemétként sodródni a politika játszmák mérhetetlen tengerén, s végignézni szeretett hazánk végső agóniáját.

Fel kell ébrednie mindenkinek. Abba kell hagynunk a marakodást. Amíg egymás verbális ölésével vagyunk elfoglalva, csak azért mert a “hőn szeretett politikusunk ezt vagy azt mondott”, addig ebben az országban nem lesz rend és nyugalom. Fel kell ébredned Magyar! Ébredj fel és halld meg Te is A Nemzet Szavát, mely hív téged is, ahogy az alapítókat is.

A tervek

Nem, nem. Most nem szeretnénk leírni, hogy ha mi lesz, ha leváltjuk a kormányt! Ez amúgy is egy stratégiai terv lenne, de kis hazánknak most taktikusnak kell lennie. Rövidtávban kell gondolkozni, hogy a távlati stratégia elérhetővé váljon. Ha az illúzió selymes igéiben elveszünk, akkor biza a Nemzet Szava ideológiája el fog veszni. Most oly terv kell, mely elérhető. Ébresztő kell, Meg kell mutatni, hogy nincs szükségünk a politikusok által kínált függőségre, altatásra. A terv az, hogy minden magyarnak kinyíljon a szeme, avagy leessen a szemkötője. Mindenkit fel kell ébreszteni a mesés csipkerószika álmából.

Te is kellesz hozzá. Te is lehetsz a harsonás, a szószólója annak ami most indul el, ébressz fel Te is minél több embert. Mutasd meg, tudasd vele, hogy nem kell az acsarkodás, hisz nem vagyunk mi kutyák! Honfitársak vagyunk, egy több mint 1000 éves nemzet sarja. Ne acsarkodjunk. Ébresszünk fel közösen minden embert. Kezdjük el száműzni az ébredés után a politikai hívószavakat, s magukat a mételyként az agyak legmélyére férkőző politikusokat is.

Ígyhát a terv egyszerű, titok sincs benne. Légy újra Magyar, tekints mindenkire így, honfitársként, akkor is ha Ő még nem ébredt fel. Legyünk egyre többen és érjük el végre a változás korát.

Ébredés, eszmélet és a Politikusok szálai.

Nem a Fidesz, DK, LMP, Jobbik, vagy bármely párt fogja elhozni a változást. Itt nem tudni, ki a báb, ki pedig a bábmester, dróton egymást rángatva gabalyodnak össze a szálak. Ki és kit irányít, már talán nem is látni, de az biztos, hogy számunkra nem is fontos. Ébredés, eszmélet után, az egybeakadt végeláthatatlan politikai katyvaszt ki kell dobni ahogy van. Van úgy, hogy ami elromlott már nem szerelhető.

Kissé olybá hat amikor a szavazatokért folyik a “végetnemérő” karaktergyilkosság, pocskondiázás, mint kétségbeesett jajveszékelés. “ENGEM VÁLASSZ! Ezt a szálat húzd! Ha meghúzod akkor MI kibogozzuk a szálakat”… Ugye mily viccesek. Nem kell húzni egyik szálat sem, hisz írtuk… összeakadtak végleg!

A komplett “maszlag” mehet a kukába. Mi lesz utána? Ez nagyon jó kérdés, s tudunk is válaszolni, feltéve ha érdekel…

Keress minket. Halld meg A Nemzet Szavát! Ébredj! Mert elkezdődött az Ébredés kora!